Daniela Dochita

Daniela Dochita

Daniela Dochita

Manager Resurse Umane
Coach si trainer dezvoltare personala si cariera
Expert legislatia muncii

Sunt o persoana dedicata si ambitioasa, caut intotdeauna solutii creative pentru a depasi obstacolele. Ma implic cu pasiune in proiectele in care cred si imi place sa duc lucrurile la bun sfarsit. Ma bucur cand cunosc oameni noi pentru ca pot sa invat de la fiecare dintre ei.
In anii de experienta in domeniul resurselor umane am invatat sa ascult oamenii si impreuna sa gasim solutii.
Am dezvoltat proiecte cu si pentru elevi cu scopul de a-I indruma in alegerea unei cariere. M-am implicat in proiecte caritabile si de voluntariat, iar prin cursuri si coaching am sprijinit oameni in evolutia lor personala si profesionala.

Dan Chihaia 

Dan Chihaia

Dan Chihaia


Trainer si coach de dezvoltare personala
Manager de proiect
Mediator autorizat

EMBA,  Master NLP, Management de proiecte europene, detinator al unei vaste experiente ca trainer, consultant, participant la numeroase cursuri pe teme legate de comunicare, programare neuro-lingvistica, dezvoltare personala, vanzari etc. Am ocupat diferite functii de conducere in institutii bancare si companii ce-si desfasoara activitatea in domeniul asigurarilor si comercial. Consultanta manageriala si coaching, recrutare, training, mediere si negociere, sunt doar cateva dintre activitatile desfasurate si care au fost incununate de succes.

10Aug/15
misiune-valori

Misiune si valori

Misiune Profi-training isi propune sa ofere consultanta si training la nivel de excelenta, folosind profesionalismul si experienta pentru a gasi solutii potrivite nevoilor fiecarui client cat si cerintelor pietei.Valori “Succesul este de nepretuit. Impreuna il facem posibil“Aceasta deviza neRead More…

10Aug/15
specialisti-training

Cine suntem

Suntem persoane dinamice, cu experienta, care au au facut din accepterea schimbarii si a noului, un mod de viata. Suntem inovatori in concepte chiar daca, unele dintre temele propuse sunt abordate siRead More…